Om mig


Jag är en tjej som bor på Värmdö. Jag har två pointrar, Tippa som är 9 år och Fellie som är 12 år. Mer om de på hundsidan här. Jag är aktiv hundägare och även fotograf på fritiden.

Jag gillar att fota hundar, natur, fåglar.Jag tar helst aktionbilder. Se gärna mina bilder som finns i galleriet. Jag är medlem i Fotosidan, en fotoklubb på nätet, samt en fotoklubb via jobbet som heter Bländaren. Jag är också medlem i olika fågelhundsklubbar. Bl a Pointerklubben och Allezklubben.Vi har plats i Allezklubben för nya medlemmar. Gå gärna in på sidan så ser du vad vi sysslar med. Reser gör jag gärna, senaste resan gick till Tanzania. En fantastisk resa.  Vi hade fantastisk tur med att se många fina djur på nära håll. Snart bär det av till Thailand. Jag åker också till fjällen med hundarna så de får göra det de tycker är roligast nämligen jaga fåglar.

Jag är kvalitetsansvarig på Agria Djurförsäkring AB och har jobbat på Agria i många år. Självklart tycker jag Agria är det bästa försäkringsbolaget för djur och gröda.

© Copyright Ewa Thalin - Designed by Pexeto